Partnerskap

Vad kan man göra som partner på CAMPINGBO?

Är du intresserad av att bli en partner till Campingbio, skicka oss ett mail till malin@campingbio.se

Här finner du exempel på hur du kan medverka, vi ser fram emot att höra ifrån er!

I intresseanmälan behöver följande uppgifter vara med

– beskrivning av din tjänst/produkt
– storlek på yta som önskas
– kontaktuppgifter

Reklamfilm

Visa reklamfilm

Här har du chansen att nå en avslappnad publik under hela eventet. Det perfekta tillfället att visa reklamfilm då publiken befinner sig på området i flera timmar.

Reklamprodukter

Reklamprodukter

Sampling ökar exponeringen av varumärken, där potentiella konsumenter får se, smaka, känna, uppleva produkten och nästa gång de är i den fysiska eller digitala butiken, är det mer sannolikt för igenkänning, komma ihåg smaken och att faktiskt köpa.

Tävlingar

Tävlingar

Ett mycket uppskattat inslag. Alla älskar att tävla och vinna saker, en given hit!

N-J

Tiktok – Nino & Julia

Nino och Julia är ett danspar både på scen och privat som snabbt etablerat sig i sociala medier med egna koreografier. De tävlar, undervisar ungdomar och uppträder ofta i olika shower på tv och scen.

Lek-skoj

Lek & skoj!

Eventområde är utmärkt för bus och lek, här kan du som företag gå in och sponsra fria aktiviter eller anordna efter eget behov.

Smakprover

Dela ut smakprover

Varumärken som delar ut produktprover låter konsumenten själv ta reda på om och hur de gillar produkten. Utan sampling är det många som inte provar något nytt och sannolikheten att konsumenten köper efter att ha fått en sample ökar.

Biokit

Biokit

Här har du chansen att synas med ditt varumärke på en mängd olika sätt. Du kan ha logga på exempelvis: parasoll, brassestolar, picknick filtar, fleecfiltar, popcornbägare, solskyddsfaktor, paraply, regncape, solhattar, solglasögon

stol

Dela ut prover

Spridning genom word of mouth är också betydligt större när konsumenten fått med sig prover.