Tips

STACKYS_TIPS

Ett självklart tips till dig som vill lägga något gott och klimatsmart på grillen i sommar, mums säger vi! Besök någon av Campingbios turnéstopp i sommar för en provsmakning eller klicka hem och ta med på semester.

Ett litet tips till dig som vill hyra en husbil eller en husvagn är att kika in på Camptoos hemsida, här hittar du ett stort utbud av unika husbilar och husvagnar i alla prisklasser. Ett bra sätt att ta reda på vad man gillar bäst :).

Skärmavbild 2022-06-07 kl. 13.47.39

Taktältarna är experter på taktält och ett självklart val för Campingbios turné. Kom förbi något av Campingbios stopp mellan den 29/6 – 10/7 så visar vi dig tältet på plats 🙂

SF_ANY

SF Anytime visar i sommar upp filmerna Pelle Svanslös och Lyckligare kan ingen vara på alla Campingbios stopp. För dig som vill se mer film i sommar kika in på hemsidan, du betalar endast för det du vill se. Inget abonnemang, ingen månadsavgift.

Vad sägs om nybakat bröd hela semestern!
Med denna lilla fantastiska ugn är detta möjligt, liten, lätt och smidig.

Med koden CAMPINGBIO2022 får du dessutom 20% rabatt på ditt köp 🙂

Vill du ha en skavsårsfri sommar?
Då kan vi varmt rekommendera produkterna från The Skin Agent hjälper dig slippa all typer av skavsår.
Med rabattkoden: campingbio10  får du 10 % rabatt.

Behöver du skräddarsy matta till din Husbil, båt eller kanske trappan hemma?
Då vill vi tipsa om Mattjätten som är experter och har lång erfarenhet av att skräddarsy mattor. Med koden CAMPINGBIO15 får du 15% på ditt köp, gäller fram till 31/8.

En fantastisk portal för alla husbilsintresserade. För dig som har en husbil, du som vill byta husbil, du som planerar att köpa din första husbil och du som bara är nyfiken och vill veta mer. Helt utan kostnad, krav på medlemskap eller annat krångel.

Med Önskefoto sparar du ner din sommar i en fin bok. Ta fram alla dina toppbilder från semestern, ladda upp dom och du kan enkelt designa en bok. Kanske Campingbio blir ett av dina favoritminnen i sommar 😊

Sugen på nya resmål och bra tips, då ska du följa Helena & Peter på FREEDOMtravel.se

FREEDOMtravel.se är ett digitalt resemagasin på svenska. Magasinet uppdateras varje morgon kl. 06:00, häng med!